Restaurangen Sommarkrogen Baren

Boka bord Kontakta oss för att boka bord!

Låt dig hänföras av verandans bedårande utsikt och solnedgång!

Kom en eftermiddag för en härlig Skagen & ett glas vitt, en Charkbricka med en kall IPA eller varför inte en isad fläderblomssaft med salta tilltugg!

Hos oss hittar du favoriterna från havet, det krispigt läckra från växtriket och godsakerna från betesmarkerna. Här finns också något sött till efteråt och alltid ekologisk mat på barnmenyn. 

Prisexempel: Förrätter och smått: 65-169kr, huvud- och varmrätter 225-375kr, desserter 55-125kr.

Från ölkranen tappas den Tjeckiska Bernard och den Tyska Hofbrau, på flaska finns olika ölsorter från flera länder och Sverige, flera utan alkohol eller alkoholsvaga. Läsk och vatten, juice och saft finns för de som önskar. Vinerna är från Italien och Frankrike, Spanien och Tyskland. Gästspelare förekommer i vårt dryckessortiment.

Från baren serveras skakat, blandat, rört och byggt

Prisexempel: Starköl, 50cl 89kr, Vin 125kr glas, Läsk 33cl 45kr

Säkerhet: Vita Grindarna är ett område med mycket utrymme och luft så här är det enkelt att hålla avstånd. I restaurangen har vi enkom utomhusplatser med avstånd mellan borden. För att säkra oss från smittspridning har vi ökat frekvensen på städningen av de gemensamma utrymmena och utrustat dessa med spritrengöring för att var och en ska kunna skydda sig maximalt och känna sig trygg. Vi följer rådande restriktionerna från FHM.